INGEN KAN GÖRA ALLT – MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Med ditt stöd kan vi fortsätta vårt arbete med att motverka stressrelaterad ohälsa och utmattning. Det finns flera sätt att bidra, välj det som passar dig bäst.

 

 Alla gåvor är lika viktiga, stora som små.

 

 Tack för att du är med och gör skillnad i kampen mot utmattning! #VägraVäggen

Bli månadsgivare

Ge en ekonomisk gåva

Swisha oss en gåva

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du hjälpen som aldrig lämnar. Att vara månadsgivare är det mest effektiva sättet att samla in pengar på då autogirogivande innebär mindre administration för oss. När fler ger regelbundet innebär det att vi kan planera vårt arbete långsiktigt samtidigt som det är enkelt och bekvämt för dig som givare att ge.

 

Din gåva behövs

Utmattning är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige idag.  Allt stöd till Vägra väggen kommer uteslutande från privatpersoner, företag och föreningar. Tillsammans arbetar vi mot vår vision att motverka utmattning!

 

Hur mycket kan jag bidra med?

Det väljer du helt själv när du anmäler dig. De flesta bidrar med 100 kr varje månad.

 

Så används din gåva

Den allra största delen går direkt till forskning, utbildning och individuellt rehabiliteringsstöd för personer diagnostiserade med utmattning.

 

Hur är det med bindningstid?

Du kan när som avsluta ditt månadsgivande, ingen bindningstid finns. Du ändrar eller avslutar ditt månadsgivande genom att logga in på DonorBox. Första gången du loggar in för att hantera ditt donationskonto klickar du på ”Retrieve my donor account” och anger emailadressen du angett när du startade månadsgivandet. Du får då en länk skickad till ditt emailkonto, så att du kan ange ett lösenord för ditt konto. Sedan är det bara att logga in och göra ändringar till din donationsplan!

 

Bidra redan idag, tack för att deltar i kampen!

Ge en gåva

Med hjälp av din gåva kan vi komma närmare vår vision att motverka utmattning. Det finns många olika sätt att bidra på och du väljer det som passar dig bäst. Alla gåvor är viktiga, stora som små. Din gåva gör att vi kan fortsätta bidra till forskning om utmattning och se till att drabbade och deras familjer får den hjälp och stöd de behöver.

 

Varmt tack för ditt engagemang!

Swisha din gåva

Nu kan du på ett enkelt och smidigt sätt stödja Vägra väggen genom att Swisha din gåva till nummer: 123 483 2945

 

Din Swish-gåva stödjer Vägra väggens arbete och säkerställer att vi kan fortsätta kampen för att motverka utmattning. Vi vill att alla ska få leva i ett samhälle där utmattning inte existerar. Vi följer personuppgiftslagen (PuL) i allt vi gör. Observera att vi inte kan ta emot meddelanden som skickas via Swish.

 

Tack för att Du gör skillnad och tar fajten tillsammans med oss!

Vi söker ideella hjältar

Vill du hjälpa till hos Sveriges främsta ideella förening med fokus på utmattning? Då är du varmt välkommen att bli volontär hos oss på Vägra väggen. Vi erbjuder volontärverksamhet för att kunna ta tillvara på det engagemang som finns kring utmattning. Tillsammans är ingen ensam – tillsammans är vi starka.

 

Våra volontärer är ovärderliga och hjälper oss att göra skillnad i kampen mot utmattning. Som volontär på Vägra väggen får du möjliget att träffa många nya människor och bli en del av en gemenskap.

 

För att bli volontär hos oss behöver du

 • Vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande.
 • Medverka på en obligatorisk introduktion där vi berättar mer om Vägra väggen, och vad det innebär att arbeta som volontärhos oss.

 

Jag vill gärna engagera mig som volontär, vad kan jag göra på Vägra väggen?
Vad roligt att du vill göra något för oss, vi vill nämligen bli fler volontärer. Nedanför får du exempel på uppgifter för en volontär. Hittar du inget som passar, kom med ett eget förslag till oss som vi kan ta ställning till.

 

Exempel på volontär-uppgifter:

 

 • Projektledare för en pärldag
  Att vara projektledare för pärldagar innebär att man schemaläggs som mest en pärldag per kvartal, eller i överenskommelse med oss. Pärldagsvolontärernas uppgift är att få pärldagen att flyta på smidigt. Uppgifterna är att ställa i ordning med material inför pärldagen, instruera övriga frivilliga deltagare vad som ska utföras, fylla på med material, klippa tråd, knyta armband och plocka undan efter dagens slut. Du ansvarar även för att ha kontakt med Vägra väggen för att få iordning allt inför dagen. Umeå, Västerås, Stockholm, Göteborg och Malmö är aktuella städer för pärldagar.

 

 • Pärldagsvolontär
  Innebär att man som mest schemaläggs en dag per kvartal för att pärla Vägra väggen-armband som ska säljas i vår webshop. Umeå, Västerås, Stockholm, Göteborg och Malmö är aktuella städer.

 

 • Hjälpa till att samla in företagsponsorer till Vägra väggen
  Innebär att du efter genomgången utbildning av Vägra väggen kontaktar företag för att samla in företagssponsorer

 

 • Anordna en medlemsträff
  Innebär att du genomför på eget initiativ påkommen aktivitet för att samla en grupp människor för att utbyta erfarenheter och bilda gemenskap. Vägra väggen hjälper till med marknadsföring inför aktiviteten. Hör av dig med vad du tänkt genomför för medlemsträff och vad du önskar Vägra väggens stöd med. Genom medlemsträffarna får du möjlighet att träffa personer som bor i samma stad som dig själv. Träffar är alltid gratis för dig som är medlem.

 

 • Starta en egen insamling
  Du kan starta en egen ekonomisk insamling till förmån för Vägra väggens arbete med att motverka utmattning.

 

 • Sprida Vägra väggens budskap
  Du som har en blogg, en sajt eller är aktiv i sociala medier kan hjälpa oss att sprida vårt budskap, använd hashtag #vägraväggen i sociala medier så kan vi följa ditt arbete och dela det i våra kanaler.

 

Du ansöker genom att:

Om du har frågor så är du välkommen att höra av dig till oss på info@vagravaggen.se