BLI MEDLEM

 

Vi välkomnar alla som delar vår vilja att motverka utmattning att bli medlemmar hos oss på Vägra väggen. Att bli medlem kostar 250 kronor per kalenderår och pengarna går oavkortat till vår verksamhet.

 

Medlemsskap innebär att:

  • Du får delta på Vägra väggens medlemsträffar
  • Du får löpande ta del av forskning- och preventionsprojekt som Vägra väggen finansierar
  • Du får ansöka om ekonomiskt rehabiliteringsstöd
  • Du får möjlighet att komma i kontakt med andra som befinner sig i liknande situation som dig

Medlemsevent

Varje år planerar Vägra väggen event för att erbjuda våra medlemmar möjlighet att utvecklas, inspireras och uppleva någonting tillsammans.

Vi anordnar fysiska aktiviteter såsom: Yoga-klasser, seminarium, föreläsningar eller rehabiliteringsdagar – allt efter våra medlemmars egna önskemål.

Till skillnad från medlemsträffar är det personal på Vägra väggen som planerar och genomför medlemsevent. Ofta bjuder vi in externa föreläsare, experter eller olika typer av artister och underhållare. Med eventen vill vi erbjuda våra medlemmar en möjlighet att lära sig något nytt, inspireras eller bara umgås med andra drabbade.

För att nå så många som möjligt kommer medlemseventen att anordnas på flera orter runt om i Sverige.

Medlemsträffar

Som medlem hos oss på Vägra väggen är du alltid varmt välkommen till våra medlemsträffar. Medlemsträffarna är kostnadsfria och det kommer tydligt att framå i inbjudningarna om det är ett medlemsevent eller medlemsträff. På medlemsträffarna kan du komma i kontakt med andra drabbade av utmattning och deras närstående som bor i samma område som du själv. Träffarna är alltid gratis för dig som medlem.

Oftast innebär träffarna en fika, brunch eller någon aktivitet, men de kan också vara spelkvällar, dagsutflykter eller att gemensamt besöka ett idrottsevenemang. Det är Vägra väggens medlemmar som själva håller i medlemsträffarna och planerar efter att ha utbildats av Vägra väggen.

Vägra väggen kan hjälpa till att ordna med förtäring och lokal till medlemsträffarna. Medlemsträffarna anordnas runt om i Sverige för att nå ut till så många som möjligt.

 

 

Kontaktuppgifter
Om du är intresserad av att anordna en medlemsträff, skicka ett e-mail till: info@vagravaggen.se och berätta om den medlemsträff som du önskar genomföra samt vilket stöd du önskar av oss på Vägra väggen för att kunna göra träffen möjlig.

 

Läs mer om allmänna bestämmelser gällande medlemskap i Vägra väggens stadgar §19 – 20 

 

Tack för att du är med och gör skillnad!